Η τέχνη της κίνησης: Σαντορίνη 2012

Σαντορίνη

Δείτε επίσης

Παρκούρ στη Σαντορίνη
Δείτε τον Kamil Tobiasz της ομάδας Sick Mode να κάνει freerunning και παρκούρ στις στέγες και τα στενά της πανέμορφης Σαντορίνης.
Παρκούρ στη Σαντορίνη
Ο freerunner Jason Paul και ο φίλος του Enis Maslic κάνουν παρκούρ στις ταράτσες και στα δρομάκια της πανέμορφης Σαντορίνης.
Τρομακτική κατάβαση με ποδήλατο
Ο ποδηλατιστής Tom Van Steenbergen επιχειρεί τη μεγαλύτερη τούμπα προς τα μπρος (front flip) με mountain bike αφού πρώτα κάνει μία τρομακτική...
The Athlete Machine
Μία επική παραγωγή από την Red Bull η οποία μάζεψε μία ομάδα με τους πιο διάσημους αθλητές του κόσμου για να φτιάξει την απόλυτη αθλητική μηχανή.
ο ισθμός της Κορίνθου
Ο διάσημος μοτοσυκλετιστής Robbie Maddison μας έχει συνηθίσει στο να μας κόβει την ανάσα... Δείτε τι κάνει αυτή τη φορά!
Chuck Aaron: Εντυπωσιακός πιλότος ελικοπτέρου
Άκρως εντυπωσιακές και επικίνδυνες αεροβατικές φιγούρες από τον extreme πιλότο ελικοπτέρου Chuck Aaron.
Απίθανη διαδρομή με ποδήλατο
"Ακολουθήστε" τον επαγγελματία mountain biker Brendan Fairclough, σε μία άκρως extreme κατάβαση με ποδήλατο κατά τη διάρκεια του Red Bull Rampage...
Εντυπωσιακές κλωτσιές Taekwondo
Ακόμα ένα exreme βίντεο από την Red Bull. Απολαύστε εντυπωσιακά πλάνα από το Taekwondo trick show που έγινε το καλοκαίρι του 2013 στη Νότια Κορέα.
Η μηχανή των αθλητών
The Athlete Machine: Ένα ακόμα ωραίο και πρωτότυπο βίντεο από την Red Bull.
ποδήλατο
Οι καλύτεροι mountain bikers στον κόσμο σε έναν αγώνα όπου οι αθλητές εκτελούν εντυπωσιακές αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνες μανούβρες.
Audi R8 στην πίστα Nürburgring
Απολαύστε ένα εντυπωσιακό βίντεο (VR) 360 μοιρών, με τον επαγγελματία οδηγό Tom Kristensen να οδηγεί ένα Audi R8 V10 610 ίππων στην πίστα Nürburgring...
GoPro: Ελεύθερη πτώση μέσα σε σύννεφο
Εντυπωσιακές εικόνες από την ελεύθερη πτώση του Νορβηγού Felix Lorentzen από γκρεμό που έχει σκεπαστεί με σύννεφα.