Μυρμήγκια: η ισχύς εν τη ενώσει

Μυρμήγκια

Δείτε επίσης

Γάτες σε επικίνδυνες αποστολές
Mission Impossible cats: Είναι σε όλους μας γνωστές οι νίντζα ικανότητες που έχουν οι γάτες. Δείτε μερικές σε αυτό το βίντεο να συμμετέχουν σε...
μάτια γάτας
Αναρωτηθήκατε ποτέ πως βλέπουν τον κόσμο τα ζώα μέσα από τα μάτια τους; Αν ναι δείτε το βίντεο, έχει ενδιαφέρον!
Επίθεση τζάγκουαρ σε κροκόδειλο
Στην άγρια φύση ο θάνατος παραμονεύει κάθε στιγμή, ακόμα και αν είσαι θηρευτής. Δείτε ένα εντυπωσιακό απόσπασμα από ντοκιμαντέρ του National...
Επίθεση φιδιού σε slow motion
Εντυπωσιακό απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του BBC "Deadly 60" όπου δείχνει την εκπληκτική ταχύτητα με την οποία επιτίθεται ένα φίδι του είδους "Bitis...
Ο Kevin Richardson παίζει μπάλα με τα λιοντάρια
Ο γνωστός για τη μοναδική σχέση που έχει με τα λιοντάρια, Kevin Richardson, κάνει κάτι που ίσως μόνο αυτός θα μπορούσε, παίζει μπάλα μαζί τους!
Kevin Richardson
Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο με τον Kevin Richardson και τη μοναδική του σχέση με τα λιοντάρια.
Αγκαλιά με τα λιοντάρια
Ο μοναδικός Kevin Richardson, γνωστός για την ιδιαίτερη σχέση του με τα λιοντάρια, σε ένα ακόμα βίντεο με τρυφερές στιγμές με τα αγαπημένα του ζώα.
Mariska: Το άλογο Χουντίνι
Η Mariska είναι ένα άλογο με ειδικότητα στο να ανοίγει κλειδαριές. Καμία κλειδωμένη πόρτα δεν είναι εμπόδιο για την Mariska.
Ώρα για φαγητό
Κυνηγετικά σκυλιά στο παλάτι Château de Cheverny που βρίσκεται στη Γαλλία. Πραγματική φρενίτιδα...
Παρέα με τα λιοντάρια
Ο κύριος Shimon Levi παρέα με τα αγαπημένα του λιοντάρια στο πάρκο λιονταριών "Seaview" στην πόλη Πορτ Ελίζαμπεθ της Νότιας Αφρικής.
Δύο σκύλοι πιανίστες
Δύο πολύ καλά εκπαιδευμένα σκυλιά Golden Retrievers που με τη βοήθεια της εκπαιδεύτριάς τους μπορούν και παίζουν μελωδίες στο πιάνο.