Παράξενες ιστοσελίδες

Στο διαδίκτυο υπάρχουν όλων των ειδών οι ιστοσελίδες, κάποιες από αυτές λίγο παράξενες. Δείτε τις εδώ.

Τρελοί και παράξενοι νόμοι στον κόσμο

Όταν οι νομοθέτες έχουν κέφια... Ένας διαδραστικός χάρτης για να ανακαλύψετε τρελούς και παράξενους νόμους που ισχύουν σε όλες τις χώρες του κόσμου.

theuselessweb.com

Η σελίδα "The Useless Web" θα σας ταξιδέψει σε εντελώς άχρηστες σελίδες του διαδικτύου. Προσοχή, η σελίδα προκαλεί εθισμό!

bridesthrowingcats.com

Μία παράξενη ιστοσελίδα με φωτογραφίες από νύφες που αντί για λουλούδια, ρίχνουν γάτες!

bassdogs

Μία ιστοσελίδα που παρουσιάζει ένα πολύ "σημαντικο" photoshop project. Όταν οι σκύλοι αντικαθιστούν τις κιθάρες...

baguettemenots.tumblr.com

Μέχρι τώρα, όλοι νομίζαμε ότι οι μπαγκέτες χρησιμοποιούνται για να κάνουμε σάντουιτς. Αυτό το site όμως, μας αλλάζει αυτή την άποψη.

 Γάτες ως άντρες μοντέλα

Des Hommes et des Chatons: Οι άνδρες και οι γάτες τους. Ιστοσελίδα με φωτογραφίες από απίθανες γάτες που ποζάρουν και μιμούνται άντρες μοντέλα.

hereistoday.com

Κάντε συνέχεια κλικ.

sportballsreplacedwithcats.com

Sport balls replaced with cats. Πάνε οι μπάλες, αντικαταστάθηκαν με γάτες!

7billionworld.com

Υπάρχουν περίπου 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη μας και αυτός ο αριθμός αυξάνει καθημερινά. Υπολογίζεται ότι κάθε 7 δευτερόλεπτα γεννιέται ένας άνθρωπος ενώ κάθε 11 δευτερόλεπτα ένας άνθρωπος πεθαίνει. Πόσο όμως είναι 7 δισεκατομμύρια; Μπείτε στην ιστοσελίδα 7billionworld.com για να δείτε.

theuselessweb.com

Ένα site που ή θα λατρέψεις ή θα μισήσεις «θανάσιμα». Το «The Useless Web» θα σε μεταφέρει σ’ αυτό που «υπόσχεται» το όνομά του, έναν παγκόσμιο ιστό με σελίδες χωρίς κανένα ιδιαίτερο νόημα. Κανένα όμως... Προσοχή ωστόσο, μπορεί να «κολλήσεις» άσχημα!

savethesounds.info

Windows 95, floppy disk, modem... ένα μουσείο retro ήχων! Πατήστε πάνω στις εικόνες για να ακούσετε τους ήχους και ξαναπατήστε για να σταματήσουν.

getshitter.com

shitter: Τυπώστε τα tweet σας σε χαρτί υγείας! Με 35 δολάρια η υπηρεσία σας εκτυπώνει σε 4 ρολά, μηνύματα από το twitter, δικά σας ή των φίλων σας ή επιλεγμένα!

kim kardashian

Διάσημοι με ένα μικρό χέρι!

therestartpage.com

Προσομοίωση της διαδικασίας επανεκκίνησης του υπολογιστή σε διάφορα λειτουργικά συστήματα.

Τρελαίνεστε για εκρήξεις;

Απλά πατήστε το κόκκινο κουμπάκι στη σελίδα που θα μεταφερθείτε...

thisisnotporn.net - Οι διάσημοι έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί

Στην ιστοσελίδα thisisnotporn.net θα βρείτε μια πολύ μεγάλη συλλογή με ασυνήθιστες φωτογραφίες διάσημων ηθοποιών, τραγουδιστών, πολιτικών, σκηνοθετών και αθλητών

smellofbooks.com

Μήπως τα ηλεκτρονικά βιβλία (e-books, Kindle) σας δίνουν την αίσθηση ότι κάτι λείπει. Ήρθαν τώρα τα νέα αρώματα "Smell Of Books" ώστε να σας γεμίσουν αυτό το κενό. Σε 5 υπέροχους τύπους αρωμάτων!

www.drawastickman.com

Μπείτε σε αυτή τη σελίδα, σχεδιάστε έναν άνθρωπο (stickman) και ακολουθήστε τις οδηγίες. Μην ξεχνάτε να πατάτε "done".

Νυχτερινή έξοδος: Φαντασία vs Πραγματικότητα

Στη σελίδα που θα μεταφερθείτε θα δείτε ένα video το οποίο δείχνει σκηνές από μία ιδανική νυχτερινή έξοδο, έτσι όπως τη φανταζόμαστε. Μετακινήστε το δείκτη του mouse πάνω από το video για να δείτε και την άλλη εκδοχή, αυτήν που δείχνει την πραγματικότητα!

nooooooooooooooo.com

Η ιστοσελίδα nooooooooooooooo.com αποτελείται από μία φωτογραφία και ένα κουμπί. Αν το πατήσετε θα ακούσετε τον Darth Vader να λέει την τελευταία "ατάκα" στην ταινία "Star Wars Episode III: Revenge of the Sith".

παπούτσια

Αθλητικά παπούτσια, παπούτσια αεροβικής γυμναστικής ή για τρέξιμο σε όλα τα χρώματα, τα σχέδια και τα νούμερα, βρίσκουν το διαδικτυακό τους "σπίτι".

γυναίκες

Διαδοχικές φωτογραφίες γυναικών όλων των ηλικιών, μέχρι τα 100.

καμαριέρα

Βοήθησε τον Στρος Καν να πιάσει την καμαριέρα. Ο στόχος του παιχνιδιού; Να βοηθήσεις τον πρώην ισχυρό άντρα του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν να πιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες καμαριέρες!

5secondfilms.com

Ιστοσελίδα με ταινίες διάρκειας 5 δευτερολέπτων!

wackosearch.com

Η ιστοσελίδα Wacko Search είναι μηχανή αναζήτησης αλλά όχι κανονική. Θα σας εμφανίσει εντελώς άσχετα αποτελέσματα από αυτά που ψάχνετε γιατί το να είσαι σωστός συνέχεια είναι βαρετό.

σκύλος

Άλλη μία παράξενη ιστοσελίδα στο θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου. Φωτογραφίες με ζώα που είναι ντυμένα ως άλλα ζώα.

Δυαδικό ρολόι

Δυστυχώς μόνο όσοι μπορούν να διαβάσουν το δυαδικό σύστημα μπορούν να καταλάβουν την ώρα.

Σελίδες