Χρήσιμα κόλπα

Έξυπνα και χρήσιμα κόλπα για να κάνετε καθημερινές εργασίες εύκολα και γρήγορα.

Συντήρηση φαγητών: Πως να αφαιρέσετε τον αέρα από τις σακούλες

Ένας από τους χειρότερους εχθρούς του φαγητού είναι ο αέρας. Μπορούμε να διατηρήσουμε τα φαγητά για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα σε ειδικές σακούλες, αφού πρώτα αφαιρέσουμε τον αέρα από αυτές. Για να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε μία ειδική ηλεκτρική συσκευή ή μπορούμε εναλλακτικά να κάνουμε το κόλπο που θα δείτε στο βίντεο...

Πως να αφαιρέσετε ένα δαχτυλίδι που "κόλλησε" στο δάχτυλο

Κόλλησε το δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας και δεν μπορείτε να το βγάλετε. Δείτε έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να το αφαιρέσετε.

Πως πρέπει να ανοίγουμε ένα κουνημένο αναψυκτικό

Ο καθηγητής Στιβ Σπράνγκλερ μας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε πριν ανοίξουμε ένα κουνημένο αναψυκτικό και μας εξηγεί και το λόγο.

Έξυπνος τρόπος αποθήκευσης για τις πλαστικές σακούλες

Μία κυρία μας δείχνει έναν απλό και έξυπνο τρόπο για να αποθηκεύουμε τις πλαστικές σακούλες μέσα σε ένα άδειο κουτί από χαρομάντηλα.

Ένας διαφορετικός τρόπος για να διπλώνετε τις κάλτσες

Αν είστε από τους ανθρώπους που θεωρείτε ότι η τακτοποίηση είναι κάτι πολύ σημαντικό, τότε αυτό το κόλπο σίγουρα θα σας είναι χρήσιμο. Δείτε έναν εναλλακτικό και έξυπνο τρόπο για να διπλώνετε τις κάλτσες σας...

Μετατρέποντας ένα t-shirt σε μία απλή τσάντα

Αν έχετε κάποιο παλιό t-shirt και δεν ξέρετε τι να το κάνετε, δείτε πως μπορείτε να το μετατρέψετε εύκολα σε μία απλή τσάντα.

Έξυπνα κόλπα με ένα κατσαρολάκι

Ο DaveHax μας δείχνει 5 έξυπνα και χρήσιμα κόλπα που μπορούμε να κάνουμε χρησιμοποιώντας ένα κατσαρολάκι κουζίνας.

Πως να φυλάξετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια

Τα Χριστούγεννα τελείωσαν και τώρα πρέπει να ξεστολίσετε το δέντρο και να φυλάξετε τα στολίδια. Όσον αφορά τα φωτάκια, αντί να τα κάνετε ένα κουβάρι και να τα βάλετε σε ένα κουτί, δείτε έναν πιο έξυπνο και πρακτικό τρόπο για να τα φυλάξετε χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο και χωρίς να μπερδευτούν.

Πως να φτιάξετε μία απλή τσάντα χρησιμοποιώντας ένα T-Shirt

Αν έχετε παλιά t-shirt και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε, ο DaveHax σας δείχνει ένα κόλπο για να τα μετατρέψετε σε απλές τσάντες.

Πως να φτιάξετε ένα αντικλείδι έκτακτης ανάγκης

Δείτε ένα κόλπο με το οποίο μπορείτε να αντιγράψετε ένα κλειδί κλειδαριάς και να φτιάξετε μόνοι σας ένα αντικλείδι.

Εύκολο ξεφλούδισμα πατάτας

Δείτε ένα χρήσιμο κόλπο για τη κουζίνα και συγκεκριμένα πως μπορείτε να ξεφλουδίσετε εύκολα μία πατάτα. Σε ένα παλιότερο βίντεο είχαμε δει ένα αντίστοιχο κόλπο για εύκολο ξεφλούδισμα πατάτας.

Πως μπορούμε να φτιάξουμε σχοινί με χόρτα

Είναι δυνατόν να φτιαχτεί σχοινί χρησιμοποιόντας μόνο άγρια χόρτα. Η απάντηση είναι ναι και μπορείτε να δείτε πως σε αυτό το βίντεο.

Έξυπνο κόλπο για να τυλίγετε τα καλώδια

Δείτε έναν έξυπνο τρόπο για να τυλίγετε τα καλώδια ώστε να μη δημιουργούν... χάος αλλά και να αποθηκεύονται πιο εύκολα.

Έξυπνοι τρόποι για ξεφλούδισμα φρούτων

Ο DaveHax προετοιμάζει μία καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα και μας δείχνει έξυπνους και πρακτικούς τρόπους για να προετοιμάσουμε τα φρούτα που θα χρησιμοποιήσουμε.

Πως να ξεφλουδίσετε μία μπανάνα

Δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να ξεφλουδίσετε μια μπανάνα. Κάντε το όπως οι μαϊμούδες... Αυτές ξέρουν!

φανάρι αυτοκινήτου

Πως μπορείτε να ξεθαμπώσετε τα φανάρια στο αυτοκίνητό σας; Πάρτε μερικές ιδέες με εύκολους και πιο δύσκολους τρόπους που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν επισκεφτείτε κάποιον τεχνικό. Είναι πολύ εύκολο να τα ξεθαμπώσετε μόνοι σας και θα εξοικονομήσετε χρήματα. Δείτε πως μέσα από ενδιαφέροντα άρθρα και κατατοπιστικά βίντεο.

Πως διώχνουμε τα μυρμήγκια: 13 οικολογικές λύσεις

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα πρώτα μυρμήγκια κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους στον πάγκο της κουζίνας αναζητώντας ψίχουλα και υπολείμματα τροφίμων. Δείτε πως μπορείτε να τα ξεφορτωθείτε με οικολογικό τρόπο χωρίς τη χρήση χημικών.

Εύκολο ξεφλούδισμα βρασμένου αβγού

Ένα έξυπνο και χρήσιμο κόλπο για την κουζίνα. Δείτε πως μπορείτε να ξεφλουδίσετε εύκολα και γρήγορα ένα αβγό που μόλις το έχετε βράσει.

Χρήσιμα κόλπα για ιδιοκτήτες σκύλων

7 απλά αλλά ιδιαίτερα χρήσιμα κόλπα για όσους έχουν σκύλους, για να είναι η ζωή για αυτούς αλλά και για τα κατοικίδιά τους λίγο πιο εύκολη.

5 κόλπα ανακύκλωσης

Ο CrazyRussianHacker μας δείχνει 5 κόλπα ανακύκλωσης με τα οποία μπορούμε να μετατρέψουμε άχρηστα πράγματα που θα πετούσαμε σε χρήσιμα χωρίς να ξοδέψουμε καθόλου λεφτά.

Θήκη κινητού με ένα μπαλόνι

Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε μία πολύ απλή θήκη για κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας ένα μπαλόνι.

Δεν γράφει το στυλό; Κανένα πρόβλημα

Ο τρελός Ρώσος CrazyRussianHacker μας δείχνει ένα χρήσιμο κόλπο για να "ζωντανέψουμε" ένα στυλό που δεν γράφει παρόλο που έχει μελάνι.

Κερί σε κονσέρβα τόνου

Μία κονσέρβα τόνου και ένα μικρό κομμάτι από χαρτί κουζίνας μπορεί να μετατραπεί σε ένα κερί με διάρκεια 2-3 ωρών.

Πως να κόψετε ένα σχοινί σε έκτακτη ανάγκη

Δείτε ένα έξυπνο κόλπο για να κόψετε ένα σχοινί σε περίπτωση που δεν έχετε μαχαίρι ή ψαλίδι.

Πως να ξεφλουδίσετε ακτινίδια και μάνγκο

Δείτε έναν έξυπνο τρόπο για να για ξεφλουδίσετε εύκολα ένα ακτινίδιο, ένα μάνγκο ή ακόμα και ένα αβοκάντο.

Έξυπνο πακετάρισμα για μονοήμερη διαμονή

Πρόκειται να διανυκτερεύσετε για μία μόνο βραδιά; Δείτε έναν έξυπνο τρόπο για να πακετάρετε τα λίγα ρούχα που χρειάζεται να πάρετε μαζί σας.

Πως να κόψετε γρήγορα ένα καρπούζι

Δείτε στο βίντεο έναν έξυπνο τρόπο για να κόψετε γρήγορα και εύκολα ένα καρπούζι.

Πως να παγώσετε μία μπύρα σε 2 λεπτά

Θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να παγώσετε μία μπύρα ή οποιοδήποτε ποτό σε κουτάκι ή μπουκάλι μέσα σε 2 μόνο λεπτά. Δείτε το βίντεο...

Εκτύπωση πάνω σε ξύλο

Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι άραγε η εκτύπωση πάνω σε ξύλο; Απαιτείται κάποιος ειδικός εκτυπωτής ή άλλος εξειδικευμένος εξοπλισμός; Απ' ότι φαίνεται μάλλον όχι...

ντοματίνια

Αν χρησιμοποιείτε συχνά ντοματίνια όταν μαγειρεύετε, αυτό το έξυπνο κόλπο θα σας γλυτώσει από αρκετό χρόνο. Ο youtuber DaveHax μας δείχνει πως να κόψουμε πολλά ντοματίνια με τη μία... σαν Νίντζα!

Σελίδες